Informatica Opleidingen

Mijn CVA

Nieuws

TMap® Suite Test Engineer

Geplaatst op: 30-06-2016 om 12:31

Per 1 juli 2016 veranderen de examens voor TMap® Next Test Engineer. De examens worden aangepast aan de TMap Suite, een aangepaste versie van TMap Next om in de huidige dynamische tijd de tester optimaal te kunnen ondersteunen. De testmethode TMap heeft een lange geschiedenis: TMap is als teststandaard toonaangevend. Honderden organisaties passen - wereldwijd - TMap toe. De TMap Suite is een test suite die alle mogelijkheden bevat om goed aan te sluiten bij dynamische testomgevingen.


De nieuwe module TMap® Suite Test Engineer is gebaseerd op de drie onderdelen van de TMap Suite:  • De vernieuwde TMap Human Driven aanpak die speciaal ontwikkeld is voor de nieuwe Agile en Human Driven wereld, die bij steeds meer organisaties binnendringt. Niet langer is het proces leidend, maar het team (met daarin de testers) bepaalt zelf hoe ze met een kwaliteitsgedreven aanpak het gewenste resultaat kunnen bereiken.

  • Het boek “TMap NEXT voor resultaatgedreven testen”. Dit is de aanpak die meer past bij traditionele ontwikkelomgevingen die nog steeds bij veel organisaties relevant zijn.

  • De building blocks van de website www.tmap.net. Die beschrijven specifieke oplossingen voor testproblemen die door testers op een flexibele manier in hun testaanpak kunnen worden toegepast.


Alle TMap® Next examens worden op termijn vervangen door TMap® Suite examens, te beginnen met het TMap® Next Test Engineer examen dat per 1 juli 2016 wordt vervangen door het nieuwe examen TMap® Suite Test Engineer. Het examen TMap® Next Test Manager wordt per 1 juli 2017 vervangen door het nieuwe examen TMap® Suite Test Manager.


Voor een overzicht van al onze TMap® Suite Test Engineer-cursussen, klik hier

 

Zekeringstraat 23 | 1014 BM Amsterdam | Telefoon: 020-5817766
IBAN-nummer: NL65 INGB 0003 3913 28  | KVK: 33168814