Informatica Opleidingen

Peoplecert

Al onze ITIL®- en PRINCE2®-examens worden afgenomen door Peoplecert. PeopleCert is de marktleider in de beoordeling en certificering van professionele vaardigheden en werkt samen met partners en overheidsinstanties voor de ontwikkeling en levering van gestandaardiseerde examens. Als u bij ons een ITIL®- of PRINCE2®-cursus volgt wordt door ons automatisch een examen voor u gereserveerd bij Peoplecert. U krijgt van Peoplecert een mail met een voucher-code waarmee u zelf een examendatum kunt reserveren.

Peoplecert-examens worden afgenomen door middel van Online Proctoring, wat betekent dat er altijd door een examinator online toezicht wordt uitgeoefend op een correct verloop van het examen. U dient uw examen dan ook te doen met een computer die voorzien is van een webcam. Voor het examen gelden strenge security-richtlijnen waar niet elke laptop aan kan voldoen. Test nadat u een account hebt aangemaakt bij Peoplecert voorafgaand aan het examen of uw computer geschikt is voor het examen.

U kunt met het voucher dat u van ons krijgt één keer examen doen, mocht u het examen niet halen, dan moet u voor eigen rekening opnieuw examen doen. Peoplecert biedt u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief vóóraf een herkansing in te kopen voor het geval dat u het examen niet haalt. Deze mogelijkheid heet Take2 en kan alleen voorafgaand aan het examen worden ingekocht. Mocht u twijfelen of u het examen in één keer haalt, dan kunt u van deze mogelijkheid gebruik maken.

Voor meer informatie over Take2 klik hier.

 

 

 

ITIL®, PRINCE2® are PRINCE2 Agile® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Zekeringstraat 7A | 1014 BM Amsterdam | Telefoon: 020-5817766
IBAN-nummer: NL65 INGB 0003 3913 28  | KVK: 33168814