Informatica Opleidingen

Bereikbaarheid

Onze hoofdvestiging is in het Alfa Piazza Business Park in Amsterdam-Sloterdijk. Deze locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, auto en fiets. Het Alfa Piazza Business Park bevindt zich niet ver van het Coengebouw en ligt pal aan de ringweg A10 (afslag S102 of S101).

Openbaar vervoer
Voor de bezoekers die met het openbaar komen: wij zijn gevestigd op 2 minuten loopafstand van de eindhalte van metrolijn 50, halte Isolatorweg. Metro/Sneltram 50 rijdt regelmatig van station Gein tot de Isolatorweg en stopt op de NS-Stations Bijlmer, Duivendrecht, Amsterdam RAI, Amsterdam Zuid/WTC, Lelylaan, De Vlugtlaan en Sloterdijk. Als u van buiten Amsterdam komt, kunt u op een van deze NS-Stations overstappen op metro 50 en neemt dan de metro naar CVA, uitstappen op de eindhalte, Isolatorweg.

Als u uitstapt, loopt u via de trap naar beneden en gaat u links onder het spoor door. U loopt rechtdoor tot u niet meer verder kunt. U bent nu in de Zekeringstraat. U gaat in de Zekeringstraat rechtsaf en ziet na ongeveer 100 meter aan uw rechterhand een groot bord met rode punt en opschrift: "Alfa Piazza". We zijn hier gevestigd in het eerste gebouw aan uw linkerhand, op nummer 23 op de derde etage.

Komt u met de auto, dan neemt u de rondweg Amsterdam (A10, ringweg West) in de richting Zaandam. (Komend vanuit Zaandam neemt u richting Den Haag/Schiphol). Op de rondweg neemt u afslag S 102, richting Westpoort/Centrum. Onderaan bij de afslag, bij de verkeerslichten, blijft u richting Westpoort/Centrum volgen. Bij het volgende verkeerslicht, na ongeveer 150m ziet u links een groot gebouw, het Coengebouw. Hier gaat u linksaf (Kabelweg). U volgt deze weg en rijdt onder een spoorwegviaduct door tot bij de mini-rotonde. Hier gaat u rechtsaf. U rijdt nu in de Zekeringstraat. Vlak voor het einde van de weg ziet u rechts het bedrijvenpark Alfa Piazza. CVA Informatica Opleidingen is gevestigd op nummer 23.

Parkeren
Op ons bedrijfsterrein zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar. Bij de slagboom die toegang geeft tot ons bedrijfsterrein (Alfa Piazza) drukt u op de bel met opschrift "CVA". Vervolgens gaat de slagboom open en kunt u uw auto  op het parkeerterrein bij de bordjes met opschrift "CVA" parkeren. Bij het verlaten van het terrein kun u gewoon oprijden tot aan de slagboom, waarna deze automatisch open gaat en u het terrein kunt verlaten. 

Op de fiets
Voor de bezoekers uit Amsterdam: op ons terrein is een overdekte fietsenstalling, dus u kunt ook met de fiets komen. Komende uit het centrum via de Haarlemmerdijk fietst u bij de Haarlemmerpoort rechtdoor, over de brug rechtsaf en daarna linksaf het Westerpark in. In het Westerpark gaat u ter hoogte van de grote ronde gashouder naar rechts, vervolgens langs de kinderboerderij onder het spoor door en rechtsaf over de weg heen. U fietst nu langs de voetbalvelden aan de Transformatorweg, tot bij de verkeerslichten. Hier gaat u rechtsaf de Contactweg op. U fietst onder het spoor door en fietst meteen daarna linksaf het bedrijventerrein "Alfa Piazza" op. U fietst rechtdoor en ziet aan het einde de fietsenstalling voor nr. 23, waar u uw fiets kunt parkeren. De ingang ligt op het plein, bij nummer 23.

Zekeringstraat 7A | 1014 BM Amsterdam | Telefoon: 020-5817766
IBAN-nummer: NL65 INGB 0003 3913 28  | KVK: 33168814