Informatica Opleidingen

Agile Tester (CTFL.FA)

Inhoud:

De 4 uitgangspunten van het Agile Manifesto. De 12 principes van de Agile-werkwijze. De kenmerken van de belangrijkste Agile-methodes. De verschillen tussen de Agile-werkwijze en de traditionele benadering. De toegevoegde waarde van de Agile manier van werken. De belangrijkste Agile best-practices. De belangrijkste rollen, producten en deliverables in een Agile project. De rol van de tester in een Agile team. Zelfsturing, resultaat- en klantgerichtheid, geven van feedback en het nemen van verantwoordelijkheid. Specificeren, prioriteren, ontwerpen en plannen van testen in een Agile omgeving. Het op een Agile manier schatten van testtaken en het maken van een planning. Managen van onzekerheid, verstoringen en wijzigingen in een Agile project. Test automatisering in een Agile omgeving. Test Driven Development. User stories en acceptatiecriteria. Product Backlog Refinement en de rol van de tester hierin. Functioneel en niet-functioneel testen. De Definitie of Done (DoD). Het gebruik van testtools

Doelstelling:

Kennis en inzicht verwerven in de uitgangspunten van de Agile-werkwijze, de belangrijkste Agile-methodieken en best-practices en de rol van tester in een Agile team.

Bestemd voor:

Deze cursus is bestemd voor mensen die inzicht willen krijgen in de rol van tester in een Agile team, bijvoorbeeld in een omgeving waar gewerkt wordt volgens scrum, lean en/of devops.

Voorkennis:

Voor deze module is voorkennis vereist op het niveau van Testen Foundation, TMAP Foundation of ISTQB Foundation.

Prijs:

€ 1295,00

De cursusprijs voor alle cursussen die opleiden tot een officieel diploma zijn inclusief één keer examen doen, lesmateriaal en lunch. De examendatum bepaalt u na afloop van de cursus. De prijzen van alle overige cursussen zijn inclusief lesmateriaal en lunch. De bedragen van alle cursussen en examens zijn vrij van BTW.

Startdatum

Tijdstip

Duur

Inschrijven


AMSTERDAM

13-10-20229:30-16:30 uur2 dagenInschrijven
10-11-20229:30-16:30 uur2 dagenInschrijven
8-12-20229:30-16:30 uur2 dagenInschrijvenU ziet de eerste vijf startdata van de cursus.
Alle cursusdata: Klik op de link Inschrijven bij de gewenste cursus om alle data te zien die horen bij de cursus.

Wilt u zich inschrijven voor een datum die nog niet op de site staat?
Neem dan contact op met Martha Krop: 020-5817766 of mailen via martha@cva.nl.

 

Zekeringstraat 7A | 1014 BM Amsterdam | Telefoon: 020-5817766
IBAN-nummer: NL65 INGB 0003 3913 28  | KVK: 33168814