Informatica Opleidingen

Mijn CVA

Nieuws

PRINCE2® Agile Foundation

Geplaatst op: 07-05-2019 om 13:00

Goed nieuws voor iedereen die een projectmanagement methodiek wil toepassen in een Agile omgeving. Er was al een Practitioner-training voor de Agile variant van PRINCE2®, sinds kort is het ook mogelijk om een training PRINCE2® Agile Foundation te volgen en het bijbehorende examen te doen. Iedereen die zich wil bekwamen in de projectmanagement methodiek PRINCE2® heeft nu twee opties: zich certificeren in de klassieke variant van PRINCE2® of in de agile variant van PRINCE2®.


PRINCE2® Agile biedt handvaten om in een complexe omgeving en een lange termijnplanning te maken voor een project in combinatie met een agile aanpak voor het maken en opleveren van (deel)producten. In de training maak je kennis met een werkwijze waarmee je je projecten flexibeler kunt opzetten en managen. Je leert een internationaal erkende methode kennen die de laatste inzichten combineert van een algemene, generieke projectmanagement methode met een flexibele methode om in een wendbare omgeving (deel)producten op te kunnen leveren die waarde toevoegen voor de organisatie.


De volgende onderwerpen komen in deze cursus aan de orde:  • Alle onderdelen van de PRINCE2® methode, zoals de PRINCE2 processen, thema's, principes en management producten vertaald naar Agile werkwijzen.

  • Een reeks waardevolle en effectieve instrumenten uit Agile, zoals werken in sprints, gefaseerd opleveren, reviews, retrospectives, de Product Backlog en DoD die je kunt toevoegen aan je PRINCE2® gereedschapskist.


Bovendien kun je na afloop een officieel en internationaal erkend certificaat behalen.


Voor een overzicht van cursusdata van deze nieuwe variant van PRINCE2®, klik hier.

 

Zekeringstraat 23 | 1014 BM Amsterdam | Telefoon: 020-5817766
IBAN-nummer: NL65 INGB 0003 3913 28  | KVK: 33168814