Informatica Opleidingen

Mijn CVA

Agenda

IM Webinar

Op 25 juni organiseren we tussen 15:00 uur en 16:30 uur een webinar over Informatiemanagement. Dit webinar is voor iedereen die zich vantevoren aanmeldt gratis toegankelijk. Heb je belangstelling voor dit (gratis) webinar? Meldt je dan vantevoren even aan via info@cva.nl.


Informatiemanagement vervult een belangerijke brugfunctie tussen de business en de IT-afdeling. Door de toegenomen automatisering en de steeds verder oprukkende technologie is het belangrijk om op beleiddsniveau en bij de inrichting van de business-processen iemand te hebben die de vertaalslag kan maken van de business naar IT-toepassingen. De Informatiemanager is zo iemand die de vraag aan de business-kant in kaart kan brengen en kan kanaliseren naar kant-en-klare oplossingen van een IT-leverancier. Vanwege de toegenomen vraag naar een concrete invulling van deze brugfunctie hebben we de leergang Informatiemanagement ontwikkeld.


Binnen de leergang worden drie niveaus onderkend: de Professional, de Specialist en de Manager. De niveaus zijn vervolgens gekoppeld aan de vakken, zodat elke leergang uit drie vakken bestaat. De Professional voert op een professionele wijze de werkzaamheden binnen zijn vak uit. De Specialist heeft zich gespecialiseerd in een of meer processen binnen het vakgebied. De Manager is eindverantwoordelijk voor een of meer processen binnen het vakgebied. Alle leergangen bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk. Bovendien leveren alle leergangen studiepunten op voor het HBO-programma.


Klik hier voor de onderwerpen van de leergang Informatiemanagement of voor de beschikbare cursusdata.

 

Zekeringstraat 23 | 1014 BM Amsterdam | Telefoon: 020-5817766
IBAN-nummer: NL65 INGB 0003 3913 28  | KVK: 33168814