Informatica Opleidingen

Mijn CVA

Nieuws

ITIL V3 Expert -> ITIL4 MPT

Geplaatst op: 08-03-2020 om 18:52

Goed nieuws voor ITIL V3 Experts die over willen stappen naar ITIL4. Er is nu een overgangsmodule beschikbaar om van ITIL V3 over te stappen naar ITIL 4 door de module ITIL4 Managing Professional Transition te volgen en het bijbehornde examen te doen. Dit is een 5-daagse cursus voor ITIL V3-kandidaten die al hebben een aantal V3-cursussen hebben gevolgd en over willen stappen naar ITIL4. Door het volgen van de training ITIL 4 Managing Professional Transition en het behalen van het examen ontvangt u de certificering ITIL 4 Managing Professional.


De overgangsmodule stelt kandidaten in staat eerdere investeringen in ITIL V3 veilig te stellen, terwijl ze tegelijkertijd de nieuwste vaardigheden en kennis opdoen die nodig zijn om door de digitale diensteneconomie te navigeren. In de module ITIL4 Managing Professional Transition komen de belangrijkste elementen uit ITIL4 aan bod:


– ITIL 4 Foundation: de kern van ITIL 4; het service-waardesysteem (service value system- SVS) en het vier-dimensiemodel (four dimension model) van waaruit elk onderdeel van het SVS overwogen wordt.


– ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support: de integratie van de verschillende waarde-stromen en activiteiten voor het creëren, leveren en ondersteunen van IT-producten en IT-services, maar ook de ondersteunende practices, methoden en hulpmiddelen.


– ITIL 4 Specialist Drive Stakeholder Value: de conversie van de vraag naar waarde via IT-enabled services en alle soorten betrokkenheid en interactie tussen een serviceprovider en de klanten, gebruikers, leveranciers en partners.


– ITIL 4 Specialist High Velocity IT: het toepassen van de Lean-principes en een DevOps-manier van werken, aanvullend op het werken volgens Agile en Scrum, en een snelle levering van producten en services om maximale waarde te verkrijgen


– ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve: de praktische vaardigheden die nodig zijn om een ‘leer- en verbeter’ organisatie te creëren met een sterke en effectieve strategische richting, en de invloed en impact van nieuwe manieren van werken.


Om in aanmerking te komen voor de overgangsmodule ITIL 4 Managing Professional Transition, moet u in het bezit zijn van de ITIL v3 Expert certificering of beschikken over een minimum van 17 v3 credits.


Klik hier voor een overzicht van de geplande cursussen ITIL 4 Managing Professional Transition.

 

Zekeringstraat 23 | 1014 BM Amsterdam | Telefoon: 020-5817766
IBAN-nummer: NL65 INGB 0003 3913 28  | KVK: 33168814